lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lastenhuone (jeij, ylivalottuneita valokuvia)

Sisustus on mahtava juttu, mutta on ankeaa kun a.) on perfektionisti b.) rakastuu miljoonaan eri tyylisuuntaan c.) ei siedä tyylien sekameteliä d.) lottovoitto antaa odottaa itseään.

Pojan huoneen laitto kulki useamman muutoksen kautta nykyiseen suht itseäni tyydyttävään tilanteeseen, tosin vaatekaapit pitää vielä järjestellä uusiksi (ainahan ne pitää...).

Ovessa roikkuu nätein potkupuku, joka odottaa vielä pojan kasvamista. Täytyy muistaa kyllä jatkossa, että se on muutakin kuin koriste, ettei vain poju kasva huomaamatta vaatteesta ohi.

Hyllyltä löytyy pehmopeluja ja kantoliina, sekä kantopussukka. Täytyy myöntää, että laiskana tulee kotioloissa käytettyä kantopussia liinan sijaan koko ajan. Ja onhan se noin pienelle kehtoasento vielä parempi kuin pystympi sidonta, jonka trikooliinalla joutuisi tekemään.

Kantopussi on kyllä ollut kätevä kapistus. Helpottaa nukuttamista kun mukelo siihen uinahtaa yleensä melkein heti. Virkeällä tuulellakin tykkää siinä olla kun pääsee näkemään maailmaa äidin tai isän sylistä. Äitiyslaatikon ja pinnasängyn maisemat tuppaavat pysymään samoina.Yleiskuvaa.Nojatuoli ja jalkarahi ovat olleet kovassa käytössä imettäessä ja pumpatessa, ja onpa siinä joitakin pojun itkuisempia  öitä nukuttu. Myös sinisen Doomoon imetystyyny on ollut kätevä, varsinkin alussa kun opettelemista hommassa oli ihan tarpeeksi. Pinnasängyn taideteippauksia näkyy kuvassa pikkuisen. Takaseinällä ovat onnittelukortit joita saimme pojan syntymän kunniaksi.
Päävärit ovat siis vaaleansininen ja vaaleanpunainen, mutta jostain syystä vaaleanpunainen tyyny näkyy tässä turhan korallinpunaisena ja muut sävyt haaltuvat olemattomiin. Huomaa hyllyllä Trivial Pursuit- ja Carcassonne-lautapelit kehittyneille vastasyntyneille...


Vaipanvaihtopiste tuskin koskaan on mikään vetävin sisustuselementti, mutta kyllä tämä Ikean avustuksella koottu pöytäkombo on hoitopisteenä ihan hyvin palvellut. Verhot ja Bambi-seinävaate ovat olleet minulla lapsena. Kiitos äitille kun on säilyttänyt niitä kaikki nämä vuodet, hyvin on päässeet käyttöön taas. Huom. strategisesti asetettu pyykkikori. Kivoin aika pissata kun on juuri silloin kun vaippaa vaihdetaan. Boonuspisteitä saa jos osuu vaipanvaihtajaan, eikä pissitä vain omille kintuille.

Ja viimeisimpänä pikkumiehen pinnasänky.  Tässä on nukuttu lähinnä päiväunia, yöt vietetään äidin ja isän vierellä.


Vielä kun saisi mobilen ja kunnon katoksen pinnasänkyyn. Ja sitterin. Ja sitterin leikkikaaren. Ja puuhamaton. 

Juujuu, jos lapsi tarvitsisi muuta kuin äidin rinnat niin ne olisivat tulleet lapsiveden mukana. Mutta kun, mutta kun. Kaiken tuolle nyt haluaa antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti